+31615268817 info@ritaberghuis.nl

Textielkunst van Rita Berghuis

Nieuws

Licht en kleur fascineren mij. Mijn leven is een voortdurende ontdekkingsreis op textielgebied. Mijn werk vertelt over wat mij bezighoudt. Ik vind inspiratie in cultuur en natuur, maar ook in het leven van elke dag. Ik werk spontaan en intuïtief. Daarbij ben ik steeds op zoek naar een perfecte kleurbalans en subtiele kleurcontrasten.

April 2023

Vernieuwing van mijn websites

Op dit moment ben ik druk bezig met het opbouwen van mijn nieuwe website. U zult een aantal oude, maar ook een aantal nieuwe elementen terug vinden. Soms verwijs ik ook naar de website van mijn onderneming Wade-zacht. Dat is de website van mijn onderneming, waar ook een webshop aan gekoppeld is, vandaar.

Ik ben nog wat aan het spelen met nieuwe kleuren. Ook ben ik aan het experimenteren met een nieuwe lay-out. Alle verschillende onderdelen moeten opnieuw ingevoegd worden. Dat kost nog even tijd, dus soms zult u op een lege pagina stuiten. Klik dan even terug via het pijltje links bovenaan en u bent weer terug waar u was.

Ik hoop dat u zult genieten van wat u allemaal ziet. Werkt iets nog niet helemaal goed? Stuur dan even een berichtje of kijk over een weekje nog eens…

PS. Ik heb een foto van een nieuwe sierbal bijgevoegd. Die kunt u bij de objecten vinden.

Wanneer u graag meer wilt weten over mijn textielkunst, kunt u contact met mij opnemen.